Találatszűkítő (1024 Termék)

Gyártó

Eredeti vagy Kompatibilis

Kategóriák

Információk

Gyártók

Népszerű eladások

Általános szerződési feltételek

Minden vásárláskor áfa-s számlát adunk!

A nyugtán ill. a számlán szereplő termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Kivételt képeznek ez alól, ahol eltérő jelölést talál, vagy külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik a termék, azokra az ott megjelölt ideig és helyen a gyártó vagy importőr vállal garanciát.

A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (illetve annak másolata) bemutatása.

Természetesen postán is visszaküldhető a termék, postafordultával küldjük az új terméket, vagy a szerviz állásfoglalását amennyiben a termék nem hibás.

A garanciális hiba esetén a visszaküldés költsége a vásárlót terheli.
Az utánvéttell feladott csomagot nem áll módunkban elfogadni!

Nyomtató kellékekre vonatkozó jótállás:
A nyomtató kellékek nem tartoznak a magyar jogszabályok szerint jótállási kötelezettség alá!
Ennek ellenére cégünk jótállást vállal rájuk az alábbiak figyelembevételével:

A tonerek, tintapatronok esetében hibás működésnél, szükség van egy "tesztoldal"-ra, amit a hibás patronnal készült!
A terméket, a vásárlást igazoló bizonylattal ( nyugta, illetve számla ), és a próbanyomattal együtt kell visszaküldeni vagy az átvevőpontra eljuttati.
A hibát igazoló átvizsgáltatás után - díjmentesen cseréljük, illetve annak ellenértéke levásárolható.

A bevizsgálás általában 3-5 napot vesz igénybe, de maximum 30 nap lehet.
Nem cserélhető az a nyomtatókellék mely töltöttségi szintje 75%-nál alacsonyabb (25%-nál többet nyomtattak vele), ezt minden esetben súly alapján is vizsgáljuk.

Nem minősül garanciális problémának:
A utángyártott tonerek, tintapatronok esetében előfordul, hogy nem helyesen jelzi a patron telítettségét a nyomtató, de ettől függetlenül a nyomtatás működik.
Kompatibilitások, kapacitások jelölése mindenkor a gyártó cég által közzétett adatok alapján vannak megadva. Ezek tájékoztató jellegűek, pontosságáért és az ebből eredő károkért felelősséget nem vállalunk!
A nyomtatókellékeken feltüntetett oldal kapacitás az A4-es oldal 5% lefedettsége mellett van megadva.
(Egy lakás  adás-vételi szerződés például 10% lefedettséget jelent. Ebben az esetben máris csak a felét tudja kinyomtatni a kellék a megadott oldalszámnak)

Eredeti HP kellékek esetén:
A "HP kellékanyagokra vonatkozó garanciális procedúra leírása" (www.hp.hu) alapján kell eljárni. Vagyis a meghatározott szervizek által kiállított szervizigazolás ellenében tudjuk csak cserélni a hibás kelléket! Az igazolást minden esetben a vásárlónak kell beszereznie tekintettel arra, hogy szükség lehet a nyomtató beszállítására is.

Cseregarancia:
Téves vásárlásra való hivatkozással csak eredeti csomagolású, bontatlan terméket áll módunkban kicserélni!

A vásárlástól való elállási jog:
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg a vásárlót internetes vásárlás esetén, és e jogot néhány kivételtől eltekintve minden esetben érvényesítheti.
A termék átvételétől számított 14 napon (naptári nap!) belül élhet elállási jogával. Az általános szabályok szerint a határidőbe a termék átvételének a napja nem számít bele.

Az értékesítő köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Nem gyakorolható az elállás joga, olyan speciális igényű termék esetén, melyet külön rendelésre gyártottak, importáltak. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat.

A vásárló a www.patrontoner.hu oldalon működő webaruházban leadott rendelésével automatikusan elfogadja az ÁSZF-et.


Follow us on Facebook